Farkas-Fa Kft. - Előre-gyártott tetőszerkezetek, faházak, pergolák, tervezése, gyártása. Számítógépes tetőszerkezet tervezés, CNC-vezérlésű tetőszabászat.

Háromdimenziós látványterv

A fent említett szoftver óriási előnye, hogy segítségével Ön nem csak a bonyolult szerkezeti rajzokat láthatja, hanem a szerkezet valósághű látványtervét is megtekintheti, virtuálisan körbejárhatja, így még a gyártás előtt eldöntheti, hogy megfelel-e az elképzeléseinek.

Gyártás CNC-vezérlésű ácsszabász géppel

A megtervezett szerkezet legyártását a mai legkorszerűbb technológia segítségével végezzük. Ehhez egy automata, számítógép-vezérelt gépsorral rendelkezünk. A számítógépes tervekből kerül előállításra a megmunkáló központ vezérlő-programja.

A gyártás minden egyes elem készremunkálását jelenti. Ennek során a pontos méretre vágás mellett a furatok, bemarások, csapok is kialakításra kerülnek.

A CNC-vezérlésű, Hundegger ácsszabászgép 0,1 mm pontossággal dolgozik a megmunkálás során. Ezért Ön biztos lehet abban, hogy az összeállításkor minden szerkezeti elem pontosan illeszkedik majd, az egyszerűtől a legbonyolultabb szerkezeti kapcsolódásokig.

A helyszíni összeállítás megkönnyítésére a gyártás során minden egyes alkatrész egyedi sorszámot kap.

Dolgozunk gyalult és fűrészelt felületű anyagból egyaránt, kívánságának megfelelően.

Helyszíni kivitelezés

Cégünk a tervezés és a szerkezet leszabásán kívül a szerkezet összeállítását, a helyszíni kivitelezést is vállalja. A helyszínre szállított rakatokban lévő sorszámozott darabok és az összeállítási rajz alapján a vázszerkezet gyorsan felépíthető.

Ezen technológiák segítségével akár 4-5 nap alatt is elvégezzük a ránk bízott munkát, a tervezéstől az összeszerelésig!


Tekintse meg referenciáinkat! >>1 / 2

1. oldal  


Tetőszerkezetek számítógépes tervezése, gyártása, előre-gyártott tetők, faszerkezetek, faházak, pergolák készítése, ácsmunka. Fafeldolgozás, épületfa (gerenda, tetőléc), fűrészáru, műszárított asztalosáru kereskedelem. Faanyagok, kül- és beltéri burkolóanyagok (hajópadló, lambéria) forgalmazása, értékesítése. Minőség, gyorsaság, kedvező ár. A Farkas-Fa Kft. várja régi- és új vásárlóit kibővített szolgáltatásaival! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!